Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

TMB renova la contractació de la vigilància amb Metropolis Seguridad

El servei que realitzarà Metropolis Seguridad i Metropolis CET forma part d’un pla de xoc per lluitar contra el frau en el transport públic i en les instal·lacions de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Aquesta renovació és fruit del bon treball fet aquests últims anys i la confiança per part de TMB en la continuïtat del nostre servei de seguretat i vigilància.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha renovat la seva relació amb Metropolis Seguridad i Metropolis CET per dur a terme, a la seva xarxa d’autobusos, el servei d’atenció i informació a l’usuari en matèria de validació dels títols de transport.

Metropolis_TMB_signatura

Aquest tipus de serveis aporta un valor afegit a la integració laboral de persones amb discapacitat. A més, fa compatible la presentació d’un servei de qualitat orientat als usuaris del transport públic amb la promoció de l’ocupació d’aquest col·lectiu.

El personal de Metropolis Seguridad i Metropolis CET que desenvolupen aquest servei proporcionen als usuaris de la xarxa d’autobusos de TMB informació sobre l’obligatorietat de validar els títols de transport. A més, el servei permet als conductors incrementar la seva dedicació durant la conducció, sobretot als moments de pujada i baixada de viatgers. Aquest servei és una nova i més flexible interpretació de la normativa sobre seguretat privada que permet a TMB controlar el frau a la seva xarxa d’autobusos.

Metropolis Grupo, amb les seves diferents divisions, ofereix a TMB una gestió integral de serveis. D’una banda TMB compta amb Metropolis CET per a la gestió del servei d’auxiliar de validació a través d’un equip de persones amb discapacitat i, per una altra, amb Metropolis Seguridad per als serveis de vigilància i seguretat en les seves instal·lacions.

Agraïm la confiança dipositada una licitació més per part de TMB cap a Metropolis Seguridad i Metropolis CET.