Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

La seguretat a l’hotel, un dels factors més valorats pel client

Fa unes setmanes saltava la notícia del milionari robatori a Kim Kardashian a l’edifici d’apartaments Hotel de Pourtalès de Paris. Cinc individus armats i emmascarats van entrar a l’apartament que ocupava la celebrity i li van sostreure 10 milions de dòlars en joies. Sorprenentment, l’exclusiu edifici no disposava de servei de vigilància, solament de consergeria.

La família Kardashian va acusar al conserge com a principal responsable, qui es va defensar de les acusacions afirmant que no hi havia cap tipus de seguretat a l’hotel i que es veia venir que un fet com a est ocorreria tard o d’hora.

Segons les seves paraules «A l’hotel no li importava la seguretat. Se’ls va dir fa diversos anys: ‘heu de posar una càmera, un sistema de seguretat, un altre tipus de claus’. Res estava protegit, no hi havia seguretat real».

El conserge recorda que ja va alertar de tot això fa 6 anys i que fins i tot va avisar que aquestes condicions podrien posar en perill les seves vides i la dels clients, però desafortunadament la Direcció de l’hotel no va fer res sobre aquest tema.

Fets com l’ocorregut posen de manifest la importància de la seguretat en hotels i edificis turístics. Vetllar per la seguretat d’hostes i empleats és una premissa per al bon funcionament i la reputació d’un hotel, i més en un país tan turístic com el nostre. I és que la seguretat és un dels factors més valorats pel client, juntament amb el cost de l’allotjament i la ubicació.

Empresa de servicios de seguridad de hoteles en Barcelona | Metropolis Seguridad

A Metropolis Seguridad oferim serveis de seguretat privada amb un equip tècnic de persones amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

Per al servei de vigilància en hotels, tracem un pla operatiu previ segons les necessitats de l’edifici i de Direcció, i definim els mitjans tècnics en seguretat que han de regir-se durant el servei. D’aquesta manera, davant qualsevol situació d’emergència donem una resposta ràpida i eficaç.

I és que una seguretat professional i eficient com la que oferim a Metropolis Seguridad eleva la qualitat i imatge d’un hotel.