Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Rafael Luque, 15 anys dedicats a Metropolis Seguridad

Després de 15 anys Rafael Luque, un dels empleats més veterans de Metropolis Seguridad, es jubila. Va començar a treballar amb nosaltres coincidint amb els primers anys de l’empresa i ha estat testimoni de la seva evolució i creixement. Per aquesta raó hem volgut parlar amb ell i conèixer, de primera mà, l’experiència d’haver treballat a Metropolis Seguridad.

  • Quan i com vas entrar a treballar en Metropolis Seguridad? L’any 2002, com una segona ocupació complementària.
  • Quins han estat les funcions que has desenvolupat al llarg d’aquests anys? Han estat moltes i no les recordo totes, ja que algunes funcions van ser d’una sola jornada.
  • Què recordes dels teus primers anys en l’empresa? Que hi havia molt feina i gran varietat de serveis.
  • Què és el que més t’ha agradat de la teva feina? La varietat, ja que considero que enriqueix molt i també el fet que se m’han confiat l’inici de nous serveis, com va ser Eurofred, Institut Français, Frimano, Casa Orlandai
  • Hauràs treballat amb molts companys. Com ha estat la teva relació amb ells? En general bona, ja que conservo el contacte amb alguns i espero seguir tenint-ho.
  • Què destacaries de treballar en Metropolis Seguridad? En el que a mi respecta el tracte humà, la serietat i la puntualitat en el pagament de la nòmina.
  • I ara que et jubiles, quins plans tens; alguna afició que vulguis reprendre, algun viatge pendent… Serà una mica difícil adaptar-se, per la hiperactivitat, però a casa hi ha moltes coses per fer ja que la meva dona treballa i encara li queden anys per jubilar-se (ara té 50) i dues filles, de 24 i 19. Podré dedicar-los més temps. A més em van a regalar un cadell de llop txecoslovac (lloba) i segur que em donarà molta feina.

A Metropolis Grupo som conscients que el nostre principal valor són els nostres treballadors, per això orientem la nostra activitat a la gestió de persones promovent el manteniment dels llocs de treball. Treballem per garantir un clima laboral favorable que els permeti desenvolupar-se en un entorn estable i proper que fomenti la igualtat d’oportunitats.

Tot l’equip de Metropolis Grupo, i especialment el de la divisió de Metropolis Seguridad, volem agrair públicament a Rafael la seva dedicació, la seva proximitat i la seva professionalitat que tant l’han caracteritzat aquests anys i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

Gràcies Rafael!