Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Metropolis Seguridad en la presentació de la nova flota de TMB

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha presentat els nous autobusos que s’incorporaran en breu al servei de la ciutat. La flota es rejoveneix amb 78 noves unitats, totes elles amb la tecnologia i les prestacions ambientals més avançades.

Metropolis Seguretat va ser l’empresa encarregada d’efectuar la vigilància de l’esdeveniment, garantint en tot moment el benestar dels assistents i custodiant els vehicles presentats. L’acte, que va tenir lloc en el Museu de Ciències Naturals, va comptar amb la presència de la Presidenta de TMB i Regidora de Mobilitat de Barcelona Mercedes Vidal i del Conseller Delegat de TMB Enric Canyes.

Amb una inversió de 30,6 milions d’euros, TMB ha incorporat a la seva flota d’autobusos 78 noves unitats; 50 híbrides, 18 de gas natural comprimit i 10 de dièsel adaptats a la normativa d’emissions Euro 6 que aniran destinats al servei de Barcelona Bus Turístic. Amb l’objectiu de rebaixar l’edat mitjana de la flota al voltant dels 7 anys, la companyia vol disminuir així l’impacte ambiental del transport públic i millorar la qualitat de l’aire de Barcelona i de la seva àrea metropolitana.Presentación de la renovación de la flota de autobuses de Transports Metropolitans de Barcelona | Metropolis Seguridad

Des de Metropolis Seguretat volem felicitar a TMB per aquesta nova aposta a favor de la mobilitat sostenible i agrair, una vegada més, la seva confiança dipositada en els nostres serveis de seguretat i vigilància.