Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Metropolis Seguridad al The Wedding Market de Barcelona

El cap de setmana passat la Torre Bellesguard va acollir la primera edició de The Wedding Market, un mercat dedicat al sector nupcial que trenca amb el concepte de casament clàssic i reuneix als amants d’estils més alternatius.

Més de 50 marques de sectors com la restauració, la decoració, la moda o la floristeria es van trobar en aquest entorn màgic situat al cor de Barcelona. Els visitants, més de 2.800, van poder gaudir de música en directe, concursos, desfilades, tallers i d’una oferta gastronòmica única i original.the-wedding-market-barcelonaL’equip de Metropolis Seguridad va ser el responsable del control d’accessos i de vetllar en tot moment per la seguretat dels visitants. Gràcies al pla operatiu traçat prèviament i a la professionalitat de tot el personal, les jornades van transcórrer sense incidències.

L’objectiu d’un pla operatiu és definir les normes, mitjans i controls que han de regir-se en el servei. D’aquesta manera aconseguim que, davant les més variades situacions d’emergència, s’originin els mínims perjudicis. A més, posem a la disposició del client un telèfon d’atenció les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, a través del qual gestionem amb la màxima rapidesa qualsevol incidència produïda.

Des de Metropolis Seguridad agraïm a l’organització de The Wedding Market la confiança dipositada en el nostre equip de seguretat.