Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Metropolis Seguridad premiada pel seu compromís amb la prevenció laboral

Metropolis Seguridad ha estat distingida amb un accésit en els Premis MC Mutual “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. Aquest guardó reconeix la tasca d’empreses, persones i institucions que sobresurten per la seva aposta per la prevenció i per protegir, de forma eficaç, la seguretat i la salut de les persones en l’àmbit laboral.

Els Premis “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals van néixer en 2001 en memòria del que va ser president de Mutual Cyclops durant 14 anys, qui va mostrar un interès especial per la promoció de les actituds segures i la millora de les condicions de treball. Per això, compten amb el doble objectiu de fomentar la cultura de la prevenció i reconèixer l’esforç que duen a terme empreses, persones i institucions per garantir la seguretat i vetllar per la salut dels seus empleats.

L’acte va ser presidit per Eduardo Vidal, Director general de MC Mutual, Josep Ginesta, Secretari general de Treball, Assumptes Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, i Alejandro Romero, Director de Serveis de Prevenció de MC Mutual.

Josep Roset, Conseller delegat de Metropolis Grupo, va recollir el distintiu i posteriorment va agrair, en nom de tots els premiats, el suport i acompanyament que brinda MC Mutual a les empreses en matèria de salut laboral. Va destacar que la millora de les condicions laborals dels treballadors no solament beneficia al propi empleat, sinó també als empresaris, a l’administració i, en general, a tota la societat. Pots visualitzar la seva intervenció aquí.

Metropolis Seguridad ha sido distinguida con un accésit en los Premios MC Mutual “Antonio Baró” a la Prevención de Riesgos Laborales

A Metropolis Seguridad implementem diverses accions amb la finalitat d’assegurar el benestar dels nostres treballadors en els seus llocs de treball i el correcte desenvolupament de les seves funcions com, per exemple:

  • Donem la possibilitat de realitzar-se cada any un control mèdic complet.
  • Impartim cursos de formació i reciclatge específics a les tasques a desenvolupar. També estem oberts a rebre propostes per part dels nostres empleats en el cas que considerin que necessiten noves formacions.
  • Invertim en la millora i manteniment dels equips de treball i de protecció individual (auriculars, esposes, tahalís, llanternes, armilles…).
  • Millorem els llocs de treball tant del personal administratiu com de l’equip tècnic apostant per mobiliari ergonòmic. D’aquesta manera, reduïm considerablement les malalties laborals.
  • Impartim formació en Prevenció de Riscos Laborals per evitar accidents en els llocs de treball.
  • Fomentem la participació i incentivem als nostres empleats. A través de la intranet “Portal de l’Empleat” els treballadors poden visualitzar les seves nòmines, sol·licitar vacances, consultar els quadrants de treball… També disposen d’un telèfon 24 hores per contactar amb els seus coordinadors i solucionar qualsevol inconvenient que se’ls presenti en la seva jornada laboral. Paral·lelament, a Metropolis Seguridad disposem d’un sistema de gestió de premis i reconeixements propis amb els quals reconeixem el compromís i la implicació laboral dels nostres treballadors.

Des de Metropolis Seguridad volem agrair a MC Mutual aquest reconeixement, el qual ens impulsa a seguir trobant noves vies de millora de les condicions de treball dels nostres empleats.