Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

La importància de comptar amb un bon ‘partner‘ en PRL

Metropolis Seguridad ha estat una de les entitats reconegudes amb el accésit dels Premis MC Mutual “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. Durant l’acte de lliurament, Josep Roset, Conseller delegat de Metropolis Grupo, va parlar en nom de totes les entitats premiades i va agrair a MC Mutual la seva valuosa tasca per forjar empreses més segures i llocs de treball més saludables.

Tot i que cadascuna de les 14 empreses guardones som de diferents grandàries i provenim de diferents sectors, ens uneix el total convenciment que la millora de les condicions laborals ens beneficia a tots; als treballadors, als empresaris, a les administracions i al conjunt de la societat. Aquest premi enforteix encara més el nostre compromís amb la seguretat i la salut laboral dels nostres professionals. Ens reafirma a seguir treballant integrant la prevenció en tots els estaments de la nostra organització, amb la intenció i el convenciment que és possible minimitzar, any rere any, els índexs de sinistralitat.

Fa 4 anys a Metropolis Seguridad vam contactar amb diferents mútues per començar a treballar amb una d’elles, i ens vam decantar per MC Mutual per la prestació d’un servei de màxima qualitat i per les referències que ens havien arribat dels propis clients. Comptar amb bons proveïdors et fa gran, i aquest ha estat el nostre cas amb MC Mutual.

Sempre hem tingut molt present la importància de la prevenció, i aquesta aposta ens ha repercutit de forma molt positiva en la nostra competitivitat. Hem baixat la sinistralitat gràcies a la formació contínua als nostres empleats i a la inversió de recursos preventius.

Des de Metropolis Seguridad volem felicitar a totes les empreses que han compartit amb nosaltres l’orgull de ser mereixedores d’aquest accésit:

I, d’altra banda, agrair a MC Mutual el seu valuós acompanyament com a proveïdor en matèria de prevenció de riscos laborals.