Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Facility Services: recursos que generen valor en l’empresa

En els últims anys, el facility management ha anat adquirint importància dins de l’estratègia empresarial. Segons la Asociación Española de Facility Management, aquesta activitat mou a Espanya entorn a 50.000 milions d’euros a l’any i no deixa de créixer.

Actualment és una de les peces clau de l’activitat diària d’una empresa ja que s’ocupa de la gestió de tots els serveis complementaris necessaris per al funcionament de la seva infraestructura: seguretat, neteja, logística, tasques administratives… És fonamental que la seva gestió sigui eficient ja que el facility management és un dels factors que contribueix a generar valor dins de l’organització.

En la situació actual, perquè una empresa sigui rendible i competitiva al mercat ha de saber optimitzar els seus recursos. En aquest sentit el facility services és un gran aliat ja que millora la productivitat, redueix els costos operatius i obté una major rendibilitat de l’ús dels actius corporatius.

facility services en barcelona

Una de les polítiques de reducció de costos més importants passa per l’externalització d’aquests serveis facilitant que l’empresa centri els seus esforços a reforçar i impulsar la seva activitat econòmica. Aquesta acció pot suposar un estalvi de fins el 30% en el seu compte de resultats.

En aquest sentit, comptar amb un únic proveïdor que ofereixi tots aquests serveis sota una mateixa gestió, no solament redueix costos econòmics sinó també de temps.

Metropolis Grupo compta amb divisió de seguretat, neteja, logística i auxiliars administratius, actuant com a únic punt de contacte per a tots els serveis. Ens adaptem als paràmetres exigits pels nostres clients i som part activa en l’estalvi de recursos. Ens encarreguem d’aplicar les mesures de control i supervisió necessaris per a un resultat impecable.

A més, disposem del nostre propi Centre Especial de Treball a través del com impulsem la contractació de persones amb discapacitat.

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols conèixer tot el que podem fer per la teva empresa!