Metropolis Seguridad
Serveis de seguretat integrals

Està el teu comerç degudament vigilat?

Amb l’arribada de les vacances i del bon temps les botigues s’omplen de persones amb ganes de comprar o simplement de donar un cop d’ull a les últimes novetats. Aquest augment de l’afluència de públic fa que l’índex de furts es dispari i que els comerciants registrin els nivells més alts de tot l’any juntament amb el període nadalenc.

Coincidint amb el major nombre de població i d’afluència de turistes a les botigues, Catalunya és la comunitat autònoma amb més incidències de furts en establiments comercials, seguida de Madrid, Andalusia i la Comunitat Valenciana. I encara que la tendència dels últims anys tendeix a la baixa, el valor dels articles sostrets segueix sent similar.

Els furts són un greu problema per a qualsevol comerciant ja que li pot comportar al tancament definitiu del seu negoci. També suposen una gran amenaça per a la seguretat tant dels clients com dels propis empleats. Tot això acaba repercutint en l’experiència de compra del client i, en definitiva, en la imatge de la marca.vigilantes de seguridad en comercios | Metropolis Seguridad

En aquest cas, adoptar mesures de seguretat és fonamental per reduir les possibles pèrdues. Algunes de les mesures que es poden aplicar per millorar la seguretat en el punt de venda són:

  • Mantenir els productes més preuats en expositors o vitrines tancades amb clau.
  • Utilitzar alarmes o etiquetes electròniques en cadascun dels articles.
  • Instal·lar un CCT (circuit tancat de televisió) per monitorizar en tot moment l’activitat de la botiga.

Altra de les opcions dissuasòries de furts en comerços és comptar amb la presència d’un vigilant de seguretat. A Metropolis Seguridad treballem amb un equip de professionals altament qualificats per dur a terme la vigilància del punt de venda, que estudia cada cas i desenvolupa un Pla operatiu adaptat a les necessitats de cada establiment.

Si vols reforçar la vigilància del teu comerç i adoptar mesures de seguretat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i un professional de Metropolis Seguridad t’assessorarà sense cap compromís.